DE VERRADERS is terug op VTM!

Delen met je netwerk?

20 bekende Vlamingen. 17 bondgenoten. 3 verraders. Na het grote succes van vorig jaar is De Verraders helemaal terug met een nieuw seizoen, vanaf zondag 17 september om 19u55 bij VTM. En verraad kent ook deze keer vele gedaantes. Staf Coppens duidt in een mysterieus kasteel in Frankrijk 3 bekende verraders aan die zo lang mogelijk onder de radar moeten blijven. Samen met de 17 bondgenoten spelen ze een spel vol leugens, manipulatie en verdachtmakingen. Kortom: vuil spel krijgt weer vrij spel. Aan de bondgenoten om de verraders uit de groep te halen… voor ze zelf worden vermoord. Nadat de eerste 9 deelnemers al uit de schaduw traden, is het nu de beurt aan alle anderen om dat ook te doen. Met ook dit seizoen een bonte bende van bekende Vlamingen zoals Imke Courtois, Bart Appeltans, Sarah Puttemans, Liliane Saint-Pierre, Véronique De Kock en vele anderen.

Dat De Verraders opnieuw heel wat stof zal doen opwaaien, staat nu al vast. En dat ‘stof’ vormt dan weer de basis voor De Ronde Tafel, dat elke week vlak na De Verraders te zien is bij VTM. Daarin gooit Vincent Fierens samen met heel wat gasten alle intriges uit de aflevering op tafel. Op VTM GO ontrafelt ex-verrader Loïc Van Impe op zijn beurt alle geheimen van de bannelingen en vermoorde deelnemers in Het Uur Van De Waarheid.

Foto: SVH