WALTER GROOTAERS herstelt van leverkanker

Delen met je netwerk?

De populaire groep De Kreuners stoppen “even” met optreden

Gezondheidsreden ligt aan de oorzaak. Bij Walter Grootaers (68) werd net voor de zomer leverkanker vastgesteld, en hij is sinds enige tijd met succes in behandeling. Die behandeling heeft wel een impact op zijn stem, het herstel kan nog een aantal maanden duren. Kreunersconcerten zijn dus even niet aan de orde. Het management hoopt begin ’24 zicht te krijgen op verdere planning.

Dus even geen Kreuners meer. Voor een aantal tv-opdrachten (oa Homo Universalis voor VRT1) is er geen probleem. Daar werkt Walter dit najaar verder aan.

Walter bedankt familie, vrienden en fans voor de vele blijken van medeleven, en dankt de medische staf voor alle steun en goede zorgen. Hij werkt de komende weken verder aan zijn herstel. Het zou zeer worden geapprecieerd als dit verder in alle rust kan gebeuren.

Foto: SVH