Karen Damen die in urinoirs roert in “De Vuilste Jobs Van Vlaanderen”

Delen met je netwerk?

It’s a dirty job, but someone’s gotta do it. En voor sommigen is het zelfs een ware roeping. In ‘De Vuilste Jobs van Vlaanderen’, dinsdag 26 september om 21u30 bij VTM 2, nemen de superhelden van de schoonmaak de kijker opnieuw mee naar verwaarloosde huizen met bergen afval, uitpuilende mobiele toiletten en… projectielkakkende meeuwenkolonies. De professionele cleaners krijgen in iedere aflevering telkens een bekende helpende hand.  Christoff, Karen Damen, Dominique Persoone, Tine Embrechts, Ingeborg en Julie & Maxime Vermeire gaan – al dan niet kokhalzend en vloekend – mee de strijd aan met hopen stinkende viezigheid. 

Karen Damen bijt dinsdagavond de spits af. Uitpuilende mobiele toiletten na fuiven en festivals waar duizenden mensen tot in de vroege uurtjes hard gefeest hebben? Voor cleaners Brecht en Guytan (Ichtegem) zijn ze dagelijkse kost. En nu krijgt ook Karen Damen ze op het menu. Na een KLJ-fuif roert ze met grote tegenzin in overvolle urinoirs en duikt ze gore toiletten in om de drollen te lijf te gaan.

Foto: SVH