Zie foto’s. Eén Zee stelt cast ACHTER DE SCHERMEN voor

Delen met je netwerk?

Eén Zee stelde vanmiddag de cast van “Achter De Schermen” voor in het Keldertheater van het Antwerpse Fakkeltheater. Bekijk hier het fotoverslag! Eén Zee is een gloednieuw productiehuis in Antwerpen dat meteen kiest voor een resem grote namen in de cast van deze theaterklassieker, deze keer geen komedie dus: Carry Goossens, Leen Dendievel, Ann De Winne, Erik Goris en Frans Maas hebben allen allen stuk voor stuk hun “pluimen” verdiend in de theaterwereld. Ook jong, opkomend talent Eve Van Avermaet, dochter van “Thuis”-acteur Bart Van Avermaet gaat er helemaal voor.  

Korte inhoud

Engeland, Londen 1942, Tweede Wereldoorlog
Een reizend theatergezelschap dat alleen Shakespeare speelt, probeert verstrooiing en cultuur te brengen tussen alle chaos en ellende. De steracteur en zijn assistent zijn onafscheidelijk verbonden. De acteur voert zijn strijd, de assistent anticipeert. De wereld probeert te overleven. De steracteur ook. De assistent probeert hem te helpen, achter de schermen.

Regisseur Rikkert Van Dijck neemt de taak op zich om de eersteling van één zee in goede banen te leiden. “Achter De Schermen” is te zien in het Fakkeltheater vanaf november 2023 en zal door Vlaanderen touren vanaf januari 2024.

Info & tickets: www.eenzee.be

Foto: SVH