Zie video. PETER GILLIS signeert zijn kookboek “Hatseflats!”

Delen met je netwerk?

Zaterdag signeerde Peter Gillis o.a. bekend van de realityserie “Familie Gillis: massa is kassa”, zijn net verschenen eerste kookboek “Hatseflats!” bij Primera in Valkenswaard (NL). Tientallen bezoekers kwamen langs voor een handtekening en foto van de bekendste vakantieparkondernemer van Nederland. Bekijk hier het videosfeerverslag!

Het kookboek van Peter Gillis. Wie weleens naar “Familie Gillis: massa is kassa” heeft gekeken, weet dat Peter Gillis wel van een worstenbroodje houdt. De vakantieparkondernemer is een ware bourgondiër die je altijd wakker mag maken voor een lekkere hamburger, erwtensoep of nasi. Van een foxwilde barbecue, via de Hollandse pot van ons mam tot internationale klassiekers à la Gillis: in het kookboek ‘Hatseflats!’ staan Peters favoriete gerechten voor het hele gezin. Geen moeilijk gedoe, maar gewoon lekker eten dat je dankzij handige recepten ook zelf kunt maken.

Kookboek “Hatseflats!” bestellen? https://hatseflatsshop.nl/product/kookboek-hatseflats/

Foto: BVH