REGI vs. MILK INC.: twee extra shows in Sportpaleis in 2024

Delen met je netwerk?

Regi speelde eind oktober twee uitverkochte avonden in het Sportpaleis. Samen met Linda en Filip van Milk Inc. en de andere gastartiesten maakten ze er twee fantastische concerten van. Die zinderen duidelijk nog na.

Ondertussen zijn er al vier Sportpaleis-shows (goed voor 80.000 tickets) in november 2024 uitverkocht. Deze onverwachte stormloop creëerde planningsproblemen bij organisator PSE Belgium en het Sportpaleis. Na wat schuiven zijn nu twee nieuwe data gevonden voor extra partyconcerten: wie volledig uit de bol wil gaan kan ook op vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober 2024 in het Sportpaleis terecht.

De algemene ticketverkoop start vanaf maandag 20 november 2023 om 10u via www.sportpaleis.be. Wie zich eerder op de wachtlijst zette, wordt per mail verwittigd en krijgt de kans om zich vooraf van tickets te verzekeren.

Foto: SVH