Zie foto’s. MANNEN MET HAKKEN gaat in première in Theater Elckerlyc Antwerpen

Delen met je netwerk?

Bekend Vlaanderen was vanmiddag present voor de feestelijke première van “Mannen met hakken”, een pittige komedie waarbij de cast door het leven gaat op hoge hakken. Bekijk hier het fotoverslag! Niemand minder dan Manou Kersting staat in voor de regie van deze komedie met Chris Van Espen, Jo Hens, Sergej Lopouchanski, Bart Van Avermaet, Ivan Pecnik en Gert Botty. 

Een groep cafévrienden van verschillende pluimage komen wekelijks bij elkaar om illegaal te pokeren. Plots komen ze terecht in de wereld van de extravagante drag queens. Deze kameraden krijgen met emotionele uitdagingen te maken die hun vriendschap op de helling zet! Buitensporige pruiken, geëpileerde kuiten, en glimmende paillettejurken behoren plots tot hun dagelijkse garderobe. “Mannen met hakken” is een vertederende, harde maar ook hoogstaande komedie! Letterlijk, want alle mannen trekken hun hakken aan! Benieuwd of ze er ook op kunnen lopen om samen hun nieuw ingeslagen pad als soulmates verder te bewandelen. Welkom in de wereld van de drag queen.

“Mannen met hakken” speelt nog tot en met 10 december in Theater Elckerlyc in Antwerpen.

Tickets via www.backstage-producties.be

Foto: SVH