BART PEETERS voegt nog eens 2 extra data toe in Lotto Arena

Delen met je netwerk?

Fans zitten duidelijk te wachten op de nieuwe show van Bart Peeters Deluxe in 2024 in de Antwerpse Lotto Arena. Na gisteren al drie extra concerten toe te voegen, werden er nog eens twee extra concerten toegevoegd (op dinsdag 3 december en woensdag 4 december) om aan de grote vraag naar tickets te voldoen. Tickets zijn meteen beschikbaar via www.lotto-arena.be

Nieuwe Deluxe-show in 2024

“Bij de samenstelling van de nieuwe setlist streven we naar een mooi evenwicht tussen de publieksfavorieten en wat onverwachte (maar daarom niet onbekende) nummers. De Ideale Mannen zullen er zeker bij zijn. Er zal ook wel eens een gast langskomen, en de warmte van het koor was vorige keer zo overweldigend, dat we dat op de één of andere manier toch weer zullen betrekken in de komende editie ! Mijn huisdokter beweert dat ook ik mogelijk nog in topvorm zal zijn.” vertelt Bart Peeters.

Foto: SVH