Nieuwe single voor CAMILLE – “Ademnood”

Delen met je netwerk?

CAMILLE is én blijft ongelofelijk populair en kan nu al terugkijken op een fantastisch 2023. Ook al heeft ze momenteel haar handen vol met de opnames van haar telenovelle ‘Milo’, die in het voorjaar van 2024 op het scherm zal verschijnen, toch vond ze nog tijd om iedereen het mooiste Sinterklaas-cadeau te bezorgen. Vandaag, woensdag 6 december, brengt ze namelijk haar nieuwe single ‘Ademnood’ uit, een ode aan onvoorwaardelijke liefde.

De song ‘Ademnood’ is ook terug te vinden op haar album ‘Magie’, dat na de release meteen op nummer 1 stond in de Ultratop Albums Top 200. Na meerdere weken in de top 10 te hebben geschitterd met haar album, prijkt ‘Magie’ deze week opnieuw op nummer 1 in de Ultratop.

Nu vrijdag 8 december lanceert CAMILLE om 17.00 uur ook de videoclip van ‘Ademnood’ op haar YouTube-kanaal. Het is de meest persoonlijke videoclip tot nu toe voor de jonge popster, want er zullen twee heelspeciale personen in meedoen.

Niemand deed het haar al voor. Op zaterdag 4 en zondag 5 mei zal CAMILLE wereldwijd als jongste soloartieste ooit in het Sportpaleis staan met maar liefst vier shows. Met deze straffe prestatie bevestigt de jonge superster nog maar eens haar unieke positie in de hedendaagse muziekindustrie.

CAMILLE is ook drie keer genomineerd voor de Music Industry Awards in de categorieën ‘Nederlandstalig’, ‘Pop’, en ‘Hit van het jaar’ met haar zomersingle ‘Rihanna’. Daarnaast heeft de populaire zangeres ook drie nominaties beet voor het Gala van de Gouden K’s in de categorieën ‘Artiest’, ‘Song’ met eveneens de single ‘Rihanna’ en ‘Ketnet-programma’ met ‘#LikeMe’. CAMILLE kan nog in de prijzen vallen met haar hit ‘Rihanna’, want ze is ook kanshebber om de Qmusic Award voor ‘Hit van het jaar – nationaal’ mee naar huis te nemen. De bekendmaking gebeurt tijdens Q-Pop in het Sportpaleis op zaterdag 9 december, waar CAMILLE ook een spetterend optreden zal geven.

‘Ademnood’, de nieuwe single van CAMILLE, is overal beschikbaar en te beluisteren.

Foto: SVH