Nieuwe namen in telenovelle CAMILLE

Delen met je netwerk?

Geen betere manier om 2024 aan te vatten dan met een nieuwe dagelijkse fictiereeks om bij weg te dromen. Daar zorgt de muzikale telenovelle Milo binnenkort voor. Milo vertelt het verhaal van een jongvolwassen vrouw met een gouden stem, die droomt van een leven boordevol zang en muziek. Haar omgeving houdt Milo, gespeeld door actrice en popsensatie CAMILLE, tegen om deze droom te vervullen. Door gebeurtenissen in het verleden voelt ze zich verplicht om haar buitengewone talent voor de buitenwereld te verstoppen. Alleen met heel wat omwegen én leugens kan Milo haar droom najagen. Eén van die omwegen? Een nieuwe baan op de exclusieve academie Kosmos, dé plek waar heel wat beroemde popartiesten hun opleiding volgden. Daar moet de goedhartige Milo opboksen tegen de oppervlakkige ijdelheid en nietsontziende competitiviteit van anderen. Maar al snel ontdekt Milo dat ze niet de enige is die iets te verbergen heeft en de waarheid ombuigt om een plaats in de spotlight te veroveren. Maar klinkt de waarheid wel altijd beter?

VTM onthulde dinsdag de volledige hoofdcast van Milo. Tom Dingenen, bekend van Dertigers, Juan Gerlo, nieuwkomers Laetitia Janssens en Line De Dauw en rasacteurs Dries Vanhegen en Elise Bundervoet spelen aan de zijde van CAMILLE. Eerder werden ook al Mathias Memans, Mathijs F Scheepers, Emanoel Borges, Katelijne Verbeke, Sieg De Doncker, Karen Damen, Karlijn Sileghem, Héritier Tipo, Antje De Top, Evelyne Chen en Luka De Baets voorgesteld.

De splinternieuwe telenovelle Milo schiet vanaf 2024 uit de startblokken. Wanneer de eerste aflevering precies bij VTM te zien zal zijn, wordt heel binnenkort bekendgemaakt.

Foto: SVH