DANA WINNER met groot concert in Lotto Arena Antwerpen

Delen met je netwerk?

Dana Winner bekoort al meer dan drie decennia lang fans van over de hele wereld met haar onmiskenbare stem. In al die jaren stond ze ook in talloze uitverkochte arena’s en werkte ze al samen met internationale artiesten als Ronan Keating en Il Divo. Naar aanleiding van haar 35-jarige carrière kondigde Dana Winner vandaag, vrijdag 8 december, naast haar nieuwe album nog groot nieuws aan. Binnen exact één jaar, op 8 december 2024 om precies te zijn, zal de zangeres een machtig concert geven in de Lotto Arena in Antwerpen. Het wordt ongetwijfeld een klassevolle show waarin Dana Winner 35 jaar aan muzikale hoogtepunten, haar grootste hits en onvergetelijke herinneringen zal delen met haar fans.

Tickets voor het concert in de Lotto Arena op 8 december 2024 te verkrijgen via wwwgracialive.be.

Foto: SVH