Zie foto’s. Winterrevue WITH FRIENDS in première

Delen met je netwerk?

Vanmiddag ging in Antwerpen de achtste editie van de “Winterrevue, With Friends”, in première. Een heleboel BV’s woonde de feestelijke première bij. Bekijk hier het fotoverslag! De regie wordt verzorgd door Stefan Staes met Hugo Sigal als Master of Ceremony. Met op het podium onder andere Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Ann Van den Broeck, Helle Vanderheyden, Laurenz Hoorelbeke en Matthew Michel.

Het vaste theaterpubliek weet dat een goede revue bestaat uit enkele belangrijke ingrediënten: leuke, verrassende sketches, straffe live-muziek én een waanzinnig spektakel. Precies daarom gaat Backstage Producties nog een stapje verder en pakken ze uit met een gloednieuwe formule waarbij Hugo Sigal elk weekend nieuwe, bekende “friends” uitnodigt op de winterrevue. Gert Verhulst & James Cooke deden mee tijdens het openingsweekend, Kürt Rogiers schittert een weekje later op hetzelfde podium, Luc Appermont & Bart Kaëll staan garant voor een legendarische oudejaarsavond en zanger Christoff zorgt de week daarna dat het dak eraf gaat. Publiekslievelinge Karen Damen vergezelt Hugo op 11 en 12 januari. De Winterrevue “WITH FRIENDS” sluit af in stijl met Peter Van de Veire als centrale ‘friend’. 

Er werkt een ervaren creatief team mee aan deze winterrevue met o.a. choreograaf Laurent Flament, Thomas Vanhauwaert met een live orkest van zes muzikanten onder zijn leiding, vocale leiding door Ann Van den Broeck en regisseur Stefan Staes.

LINE UP FRIENDS
Elke voorstelling met: Master of Ceremony Hugo Sigal, Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Ann Van den Broeck, Helle Vanderheyden, Matthew Michel en Laurenz Hoorelbeke.

  • Kürt Rogiers: 22 en 23 december
  • Luc & Bart: 29 tot en met 31 december
  • Christoff: 5 tot en met 7 januari
  • Karen Damen: 11 tot en met 12 januari
  • Peter Van de Veire: 13 tot en met 14 januari

De Winterrevue “WITH FRIENDS” is nog tot 14 januari 2024 in Theater Elckerlyc te Antwerpen. 

Info & tickets: www.backstage-producties.be

Foto: SVH