SERGIO QUISQUATER en SAM GOORIS zorgen vannacht voor prettig gestoorde radio op De Warmste Week

Delen met je netwerk?

“One of these days we’ll all be stronger,” zingt Sergio Quisquater in zijn nieuwste single ‘Someday’ die hij recent uitbracht. Laat dat thema nu ook perfect aansluiten bij ‘De Warmste Week’ dat zich dit jaar focust op het mentale welzijn van jongeren. Met veel plezier werkt de populaire powervoice met het gouden hart mee aan ‘De Warmste Week’ dat op dit moment plaatsvindt in Brugge.

Samen met zijn onafscheidelijke vriend en kompaan Sam Gooris maakt Sergio Quisquater vannacht live radio, tussen middernacht en zes uur ’s morgens. Het duo kruipt mee achter de microfoons bij MNM-dj Robin Keyaert.

Voor wie houdt van prettig gestoorde, chaotische radio, en een perfect medicijn voor iedereen die nood heeft aan positiviteit. ‘De Warmste Week’ kan je meepakken op MNM en Studio Brussel of live vanop ‘t Zand in Brugge met Sergio Quisquater, Sam Gooris en Robin Keyaert van vannacht middernacht tot morgen dinsdagochtend 6 uur. Sergio Quisquater’s nieuwste single ‘Someday’ verscheen op zijn Fidello-label en is nu digitaal beschikbaar.

Foto: SVH