Zie video. “Winter Wonderland” bij PETER GILLIS

Delen met je netwerk?

Dit weekend zette vakantieparkenmagnaat Peter Gillis voor de tweede keer de deuren open van zijn eigen “Winter Wonderland” in de voortuin van zijn nieuwe riante villa in Neerpelt. Wij kregen alvast een exclusieve rondleiding. Bekijk hier het videoverslag!

De villa van Peter en Wendy is weer omgetoverd tot een “Winter Wonderland”. Kom in de Kerstsfeer en rondkijken in de prachtige versierde tuin. In het “Winter Wonderland” vind je een luchtkussen voor de kleintjes, orgel met mooie muziek en vele mooie versieringen! De inkom is gratis, dus laat je niet weerhouden van een bezoekje.

Nog geen Kerst outfit? Op 24 december van 11.00u t/m 15.00u kun je prachtige kleding shoppen By Wendy. Wendy kan de dames persoonlijk advisereren, dat is wel een hele unieke ervaring….

27 december t/m 30 december 11:00  t/m 20:00

31 december gesloten

1 januari gesloten

2 januari t/m 7 januari 11:00 t/m 20:00 

Waar?

Ganzepas 2, Neerpelt, België

Foto: BVH