DAPHNE PAELINCK in EWT-productie “De Carona Pandamie”

Delen met je netwerk?

DE CARONA PANDAMIE, het nieuwste stuk van Jack Staal dat EWT-theater uit Deurne (Antwerpen) mag creëren. Liliane Dorekens speelt Charlotte, een zangeres op rust die in een Woon-Zorg-Centrum wordt geconfronteerd met de komst van een onbekend Chinees virus. Ze wordt bijgestaan door kanjers als Theo van Baarle, Daphne Paelinck, Kristof Goffin, Magda Peeters en Annik ‘Boel’ Pauwels. Regie: Frank De Kaey. Het belooft een grappige, ontroerende, intense voorstelling te worden.

Naar jaarlijkse gewoonte staat de 3e productie ook in het teken van onze benefietactie ‘Fonds Marc Andries’. Gedurende de hele reeks worden er dingen verkocht en op 16 feb is er dan een speciale voorstelling.

Dit jaar spelen we voor ‘The Bucketlist vzw’, een organisatie die wensen van terminaal zieke kinderen probeert te vervullen. Dit kan gaan van zwemmen met dolfijnen tot een toertje maken over het circuit van Zolder, of naar het bal van Assepoester gaan. We hopen dat we een mooi bedrag zullen vergaren om deze vzw een serieus duwtje in de rug te kunnen geven. In theater zullen ook collectebussen staan waar ieder nog een extraatje kan deponeren. www.thebucketlist.be/index.php

Van 12 Januari t/m 18 februari 2024 in het EWT, Hertstraat 2 in Deurne (Antwerpen).

Info & tickets: www.ewt.be

Foto: SVH