LESLEY-ANN POPPE zoekt miljoenenhuis in Knokke in nieuw seizoen “Huizenjagers”

Delen met je netwerk?

Een nieuw jaar en meteen een nieuwe lichting Huizenjagers. Reden genoeg dus om te vieren. In het tiende (!) seizoen doorkruist het welgekende Huizenjagersbusje opnieuw gans België. Wekelijks stappen drie makelaars aan boord en gaan ze de strijd aan om het beste pand te vinden voor de potentiële kopers. Om het jubileumseizoen feestelijk te openen trekt Huizenjagers een blik aan miljoenenhuizen open in de Miljoenenweek. En daarin duikt ook een bekend gezicht op: Lesley-Ann Poppe. Zij zoekt op woensdag 10 januari samen met haar man Kevin en haar 3 kinderen een buitenverblijf in Knokke. Daarvoor hebben ze een budget voorzien van 1.250.000 euro.

Het tiende seizoen van Huizenjagers, vanaf maandag 8 januari op GoPlay en op Play4.

Foto: SVH