LYNN VAN ROYEN in “De Expeditie: Groenland” ​op Play4 en GoPlay

Delen met je netwerk?

In ‘De Expeditie: Groenland’ ​ ondernemen Pommelien Thijs, Tine Embrechts, Joris Hessels, Viktor Verhulst, Sven Mary, Lynn Van Royen, Jinnih Beels en Average Rob onder leiding van Henk-Jan en Brecht, twee ervaren arctic gidsen, een uitdagende tocht over ‘The Arctic Circle Trail’ van Kangerlussuaq tot Sissimut.

Ze toerlanglaufen met hun loodzware pulka in totaal 164 km af in moeilijke en winterse omstandigheden met vriestemperaturen tot -35°C. Niet enkel de koude in Groenland is een gevaar, ook mentaal en fysiek krijgen de expeditieleden het tijdens hun tocht hard te verduren, ze zullen geconfronteerd worden met hun eigen limieten en die van de groep. Een extreem avontuur dat fysiek en emotioneel veel vergt.

Daarnaast beleven ze onvergetelijke momenten, worden vriendschappen gesloten, ervaringen gedeeld, grenzen verlegd, een once in a lifetime avontuur voor alle deelnemers.

Aflevering 1

De expeditieleden ontmoeten elkaar voor het eerst en ontdekken alle details over de tocht die hen te wachten staat in Groenland. Ter voorbereiding van de expeditie trekt het team op koude stage naar Noorwegen.

Vanaf maandag 8 januari op Play4 en GoPlay

Foto: SVH