ANN DE WINNE en ERIK GORIS samen op de planken

Delen met je netwerk?

‘Alles went behalve een vent’  – Een bijzonder prettige en herkenbare relatiekomedie.

Gezond, fit, financieel onafhankelijk, een goede band met hun kind, twee draken van kleinkinderen en een leuk huis. Wat wil je nog meer? ‘Niets’, antwoordt hij terwijl hij natuurlijk wel klaagt en liefst dagelijks over politiek, voetbal, computers, de auto van de buren voor zijn raam. ‘Veel’, antwoordt zij. Zij is in voor iets nieuws. Iets waarvan je energie krijgt en waarvan ze zich nog jonger gaat voelen. Ze gaat studeren!

Kunstgeschiedenis.

Hij snapt er niets van. Of wil het niet snappen. Zal een studiereis naar Rome, het fort dat hun huwelijk is, dan toch doen instorten?

Op geheel eigen wijze geven Ann De Winne en Erik Goris in ruim anderhalf uur comedytheater gestalte aan dit prachtige verhaal over houden van, lang samen zijn, ouder worden, ingesleten gewoontes en de ontsnapping daaraan.

Auteur: Dick van den Heuvel
Cast: Ann De Winne, Erik Goris

‘Alles went behalve een vent’ speelt op 26, 27 en 28 in de Antwerpse Zwarte Zaal / Fakkeltheater.  Voor extra info en tickets kan u terecht op  www.paljas.be

Foto: SVH