Nieuwe single voor IDA DE NIJS – “Jij maakt mij ademloos”

Delen met je netwerk?

In December 2022 overleed Margriet Eshuis. Zij is voor altijd verbonden als de zangeres van de groep Lucifer met het lied ‘House for Sale’ maar ze maakte meerdere albums. Minder bekend is, dat ze de partner was van Maarten Peters. Hij vroeg Simon Paulis, de echtgenoot van Ida de Nijs om een liefdeslied dat Maarten voor Margriet in het Engels had geschreven ‘You Take My Breath Away’, in het Nederlands om te zetten. “Je moet verliefd zijn om dat goed te doen,” zei hij. Gelukkig is Simon dat nog steeds en ‘JIJ MAAKT MIJ ADEMLOOS’ is het resultaat. Maarten, Ida, haar producer en haar band vonden het prachtig en ze nam het op. Het is een original want alleen Ida de Nijs heeft het mogen opnemen. 

Het staat op haar derde album UIT DE SCHADUW en wordt nu opnieuw als single uitgebracht als single omdat de MENT TV producers het in hun oudejaarsshow, met de uitreiking van de Loftrompetten van 2023, een plaats gaven.

De single ‘Jij maakt mij ademloos’  is vanaf nu verkrijgbaar als digitale download op iTunes en spotify  enz..

Foto: SVH