Zie foto’s. Feestelijke première TOT ALTIJD

Delen met je netwerk?

Vanavond ging de voorstelling TOT ALTIJD feestelijk in première in het Antwerpse Fakkeltheater. Onder anderen Ivan Pecnik, Marleen Merckx, Kobe Van Herwegen, Nic Balthazar, Linda De Ridder, Ann Van den Broeck, Lotte Stevens en Luc Verhoeven verschenen voor onze lens. Bekijk hier het fotoverslag!

Jo Hens speelt de hoofdrol in deze voorstelling van AuFond Producties. Ook David Cantens, Anne Mie Gils, Line Ellegiers en Floris Devooght spelen mee in deze beklijvende voorstelling.

TOT ALTIJD vertelt het verhaal van Mario Verstraete, de eerste niet-terminale euthanasiepatiënt in België. Mario heeft alles om gelukkig over te zijn, tot de harde diagnose van MS zijn leven in één adem overhoophaalt. Omringd door vrienden en familie probeert Mario alles uit het leven te halen wat er nog in zit. Wanneer hij echter besluit om te vechten voor zijn recht op waardig sterven, worden al Mario’s relaties zwaar op de proef gesteld.

Creatives Manu Jacobs, Timo Descamps en Jérémie Vrielynck staan in voor tekst en muziek op basis van het gelijknamige filmscript van Nic Balthazar. 

TOT ALTIJD is te zien in de Rode Zaal van het Antwerpse Fakkeltheater tot en met 10 maart. 

Info & tickets: www.aufondproducties.be

Foto: SVH