Tweede seizoen van NONKELS gaat in avant-première op 28 maart

Delen met je netwerk?

Maak je geen zorgen: het past! Iedereen is welkom op donderdag 28 maart op de avant-première van het tweede seizoen van Nonkels in Kinepolis Antwerpen.

Het is alweer 2 jaar geleden dat Rik Verheye, Jelle De Beule, Wim Willaert en Isabelle Van Hecke Vlaanderen een heerlijke spiegel voorhielden als familie Persyn in ‘Nonkels’ op Streamz en Play. In het tweede seizoen van ‘Nonkels’ rommelt het in de drie huishoudens van de West-Vlaamse broers Persyn. Innocent wordt verliefd, Willy krijgt genadeloze concurrentie op de kunstgrasmarkt en Luc probeert onder de plak van Carine vandaan te kruipen… Spanning gegarandeerd!

Ontdek in primeur de eerste drie afleveringen op donderdag 28 maart in Kinepolis Antwerpen. De cast verwelkomt je op de Groene Loper om 19u30.

Koop hier je tickets

Jelle De Beule (‘Liefdestips aan Mezelf’), Rik Verheye (‘Callboys’) ​ en Wim Willaert (‘Styx’) geven opnieuw gestalte aan de nonkels. Isabelle Van Hecke (‘Onder Vuur’), Emilie De Roo (‘De Twaalf: De Assepoestermoord’) en Blaise Afonso zijn hun wederhelften. Ook Silke Thorrez (‘Chantal’) en Manu Van Acker (‘Onder Vuur’) zijn weer van de partij, samen met nieuwkomer Assa Sylla (‘Skam France’). Wim Opbrouck (‘Chantal’) krijgt een grotere rol toebedeeld als de baas van Tuincentrum Van Eden.

‘Nonkels 2’ werd geschreven door Jelle De Beule, Floris Schillebeeckx en co-scenarist Rik Verheye en geregisseerd door Jelle Gordyn in een productie van FBO. Het nieuwe seizoen zal binnenkort volledig beschikbaar zijn op Streamz en wekelijks te zien zijn op Play4 en GoPlay.

Foto: SVH