Zie foto’s. “Achter De Schermen” in première met KRISTOFF CLERCKX, ANNE MIE GILS, FRANK DE KAEY en JASMINE JASPERS

Delen met je netwerk?

In het EWT-Theater in Deurne (Antwerpen)  ging gisteravond “Achter De Schermen” in première.

Een tiental BV’s, onder wie Luc Caals,  Marilou Mermans, Maarten Bosmans, Daisy Thys, Annie Geeraerts en Ray Verhaeghe, tekenden present. Bekijk hier het fotosfeerverslag! 

In deze succesvolle komedie van de Franse schrijver Florian Zeller, maakt acteur Kristoff Clerckx zijn debuut op de EWT-planken. Clerckx speelde van 2003 tot 2007 de rol van hoofd van de veiligheid op de Cypriotische ambassade in België, Andreas Mitsides in de VTM-serie “Familie”. Ook was hij te zien in “Sara” op VTM.

Het verhaal

In “Achter De Schermen” maken we kennis met Daniel en Isabelle die hun beste vriend Patrick hebben uitgenodigd voor een etentje. Patrick wil heel graag zijn nieuwe liefde Emma aan hen voorstellen. De originaliteit van deze komedie zit hem in het feit dat we niet alleen de gesprekken horen, maar eveneens de gedachten van de vier personages. In Frankrijk kende dit stuk een enorm succes met oa Daniel Auteuil in de rol van de gastheer.

Voor deze creatie doet het EWT beroep op twee oude getrouwen: Anne Mie Gils en Frank De Kaey. De cast wordt vervolledigd met Jasmine Jaspers die, na haar eerste rol in ‘Stepping Out’ enkele jaren geleden, met veel enthousiasme terug op de EWT-scène verschijnt.

ACHTER DE SCHERMEN
Auteur: Florian Zeller
Regie: Marc Verbruggen
Nog tot 21 april, op do vr za om 20u15, op zo om 15u

Info & tickets: www.ewt.be

Foto: SVH