Loge 10 Theaterproductie brengt “GASLICHT”

Delen met je netwerk?

Erik Goris, Bert Cosemans, Nathalie Wijnants, Daphne Paelinck en Lulu Aertgeerts zijn binnenkort te zien in het theaterstuk GASLICHT van Loge10 theaterproductie.

Dit meesterwerk van Patrick Hamilton neemt je mee naar Victoriaans Londen. GASLICHT vertelt het verhaal van Bella en Jack Manningham, die samen in een prachtig herenhuis wonen. Het lijkt een perfect huwelijk, maar er is iets raars aan de hand. Bella begint te merken dat ze dingen begint te vergeten, dat spullen op mysterieuze wijze verdwijnen en dat de gaslampen in het huis op rare momenten beginnen te flikkeren. Haar man Jack ontkent dat er iets aan de hand is en beschuldigt haar er zelfs van dat ze gek wordt.

Iemand ‘gaslighten’ is zelfs een werkwoord geworden door dit toneelstuk. Bella begint steeds meer te twijfelen aan haar eigen gezond verstand tot ze ontdekt dat Jack niet is wie hij lijkt te zijn, en dat hij haar op een gruwelijke manier manipuleert. Met behulp van de ex-detective Rough probeert Bella te ontsnappen aan de greep van haar echtgenoot en de duistere geheimen van het huis te ontrafelen. Maar kan ze wel op tijd ontsnappen aan haar eigen waanzin?

GASLICHT is een meesterlijk geschreven toneelstuk dat u van begin tot eind zal boeien. Met een cast van schitterende acteurs, is deze voorstelling een absolute must-see voor elke toneelliefhebber.

Regie: Bruno Van Heystraeten
Auteur: Patrick Hamilton
Cast: Bert Cosemans, Nathalie Wijnants, Daphne Paelinck, Erik Goris, Lulu Aertgeerts

Vanaf 3 april ‘24 in de Rode Zaal Fakkeltheater – Antwerpen

Info & tickets: www.loge10.be

Foto: SVH

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *