Zie foto’s. Hitmusical HAIRSPRAY gaat in feestelijke première

Delen met je netwerk?

Na het succes van “Mamma Mia!” pakt Deep Bridge dit keer uit met een nieuwe feelgood musical. Gisteravond ging onder grote belangstelling de hitmusical “Hairspray” in première in de Stadsschouwburg Antwerpen. Heel wat BV’s en genodigden verzamelden op de rode loper. Bekijk hier het fotosfeerverslag!

Hoewel “Hairspray” gewoon dikke fun is en boordevol dans, humor en heerlijke muziek zit, worden ook maatschappijkritische en nog steeds brandend actuele thema’s zoals racisme en bodyshaming niet uit de weg gegaan. Het is die felgesmaakte mix van tegenstellingen die van ‘Hairspray’ een generatie-overschrijdend fenomeen in de film- en musicalwereld maakt. Bij het grote publiek verwierf “Hairspray” een echte cultstatus na de release van de musicalverfilming in 2007 met o.a. Michelle Pfeiffer, Christopher Walken, Zac Efron, Queen Latifah en John Travolta.

Naast de fantastische hoofdcast, met o.a. voormalige #LikeMe-sterren Francisco Schuster (Seaweed) en Lotte De Clerck (Penny), Ann Van den Broeck (Velma Von Tussle) , Sandrine Van Handenhoven (Motormouth Maybelle), Jérémie Vrielynck (Link Larkin), musicaldebutante Amy Courtens (Amber Von Tussle), Florian Avoux (Edna Turnblad)en hoofdrolspeelster Jozefien Grossen (Tracy Turnblad), herbergt deze “Hairspray” nog enkele opmerkelijke en verrassende castleden.

Zo speelt bv. Grace Khuabi (Cindy), winnares van “The Voice Van Vlaanderen” in 2021, voor het eerst mee in een musical en kan je ook “Dertigers”-acteur en ‘So You Think You Can Dance’-winnaar (2015) Malik Mohammed ontdekken in de rol van John.

Speciale vermelding voor de jonge sterren Nayah Bertels (11 jaar, Balen), Jillia Amadala (12, Dendermonde) en Charlize Fobe (13, Asse), die afwisselend schitteren als Little Inez.

“Hairspray” speelt nog tot 14 april 2024 opeenvolgend in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent en Trixxo Theater Hasselt.

Info & tickets: www.deepbridge.be

Foto: SVH