Zie foto’s. GERT VRHULST is ereburger van Koksijde

Delen met je netwerk?

Televisiemaker en ondernemer Gert Verhulst is vandaag ereburger van Koksijde geworden. Het college van burgemeester en schepenen zetten Gert Verhulst in de bloemetjes voor zijn inzet en ambassadeurschap voor de kustgemeente. Bekijk hier het fotoverslag!  Hij is oorspronkelijk van Antwerpen, maar woont al jaren in deelgemeente Oostduinkerke.

Gert Verhulst begon zijn televisiecarrière eind jaren tachtig als omroeper bij de voormalige BRT. Zijn carrière kende een exponentiële groei met de lancering van Samson. In 1996 richtte hij samen met Danny Verbiest en Hans Bourlon Studio 100 op, waar later ook het Meli-park, omgedoopt tot Plopsaland De Panne, aan werd toegevoegd. Tegenwoordig presenteert Verhulst onder andere “De Tafel van Gert” en heeft hij zijn eigen realityreeks “De Verhulstjes”.

Foto: SVH