STAN VAN SAMANG kondigt fysieke plaat aan: Uit Liefde Voor Muziek

Delen met je netwerk?

De passage van Stan Van Samang bij Liefde Voor Muziek gaat wederom niet onopgemerkt voorbij. De reacties zijn zo lovend dat de zanger en Universal Music Belgium  besloten om ook deze keer een fysiek album op de markt te brengen met alle liedjes van Stan uit deze jubileumeditie van het populaire TV-programma. Het album wordt aangevuld met liedjes uit Stan zijn nieuwe Nederlandstalige album ‘Vadertaal’. De release van deze plaat staat eind dit jaar gepland. Fans herkennen de twee voorbije zomersingles ‘Alles’ en ‘Alles behalve tijd’, maar er staat ook een gloednieuwe beklijvende song op de plaat als teaser: ‘Los’.

Stan Van Samang’s nieuwe album ‘Uit Liefde Voor Muziek’ kun je nu pre-orderen.

Foto: SVH