HET WITTE PAARD en NMBS bundelen krachten: 50% korting op treintickets voor zomershows

Delen met je netwerk?

Het Witte Paard werkt vanaf nu samen met de NMBS en dat is goed nieuws voor (de portefeuille) van de vele duizenden bezoekers van de shows die plaatsvinden in de legendarische revuetempel in Blankenberge.

Wie een ticket koopt voor één van de shows in Het Witte Paard krijgt een unieke code. Als je deze code ingeeft op de website van de NMBS, krijg je automatisch 50% korting op een treinrit van en naar Blankenberge. Dit systeem noemt het ‘BRAVO’-ticket. Je kan de trein heen-en-terug nemen op dezelfde dag als de voorstelling of een nachtje blijven slapen in één van de WP Hotels en pas de dag nadien terugkeren.

De nieuwe samenwerking maakt van de trein de ideale manier om de plezante namiddagshow ‘Jonger dan je denkt’, de spectaculaire avondshow ‘Hot Summer Night’ of de culinaire dinnershow ‘WP The Dinnershow’ te beleven zonder de stress van het zoeken naar een parkeerplek of het risico om in de file te staan.

Ben Van den Keybus, gedelegeerd bestuurder: ‘Het Witte Paard ligt op nauwelijks 400 meter van het station van Blankenberge. Dat maakt van ons een ideale partner voor het ‘BRAVO’-ticket. Het openbaar vervoer nemen is goed voor het milieu en dankzij het grote prijsvoordeel kunnen we meer gasten hiervan overtuigen. Een dag aan zee, mét show vol spektakel en ambiance in Het Witte Paard, wordt zo nog meer een aanrader’.

Foto: SVH