Zie foto’s. Theaterstuk ASSISEN LIVE – DE KOTMOORD in première

Delen met je netwerk?

In Theater Elckerlyc Antwerpen is vanmiddag het theaterstuk “Assisen Live – De Kotmoord” in première gegaan. Bekijk hier het fotoverslag!

Ook deze keer wacht u de zware taak van volksjury, u beslist over schuld of onschuld van de beklaagde die in dit Assisenproces terecht staat. Een jonge studente wordt dood teruggevonden in bad. Vermoord of is er sprake van zelfmoord?

De regie is in handen van niemand minder dan Filip Peeters. Zo neemt Sien Eggers de rol van voorzitter van het hof op zich, terwijl Carry Goossens de advocaat van de beklaagde Ben Segers voor zijn rekening neemt. Jonas Leemans legt als procureur Carry Goossens het vuur aan de schenen. Leonce Peeters vertolkt de rol van slachtoffer en op de getuigenbank nemen Ini Massez, Nona ’t Jolle en An Miller plaats.

“Assisen Live” is een bijzonder en interactief concept waarbij een spraakmakend moordproces, inclusief flashbacks, op de scène wordt gebracht. Het wordt voor het publiek een meeslepende avond waarbij zijzelf optreden als volksjury en beslissen over schuld of onschuld.

“Assisen Live – De Kotmoord” nog tot en met 16 juni in Theater Elckerlyc te Antwerpen.
Op 25 en 26 mei in Trixxo Hasselt.
Op 9 en 16 juni in Capitole Gent.

“Assisen Live – De Kotmoord” is een samenwerking met Backstage Producties en Play.

Info & TICKETS: www.backstage-producties.be 

Foto: SVH