In beeld. Belgische première van BACK TO BLACK in De Roma

Delen met je netwerk?

De langverwachte Belgische première van Back to Black, de aangrijpende biopic over het leven van de in 2011 overleden zangeres Amy Winehouse, vond gisteravond plaats in de Antwerpse concertzaal De Roma in Borgerhout. De zaal waar ze nooit eerder stond, was in een mum van tijd uitverkocht en bracht haar nu weer héél even tot leven.

Amy Winehouse, een icoon in de muziekwereld wiens veel te korte leven een tragisch einde kende, wordt in de film Back to Black geëerd voor haar muzikale nalatenschap. Een nalatenschap dat ook in ons land blijft weergalmen en nog lang niet vergeten is. 

Na afloop van de film werd het publiek getrakteerd op een cover van het gelijknamige nummer ‘Back to Black’, gebracht door de gevestigde Belgische band Hooverphonic. 

Foto: SVH