DE 3 BIGGETJES wint de Eventim Publieksprijs Beste Familiemusical

Delen met je netwerk?

Gisteravond won De 3 Biggetjes de Eventim Publieksprijs voor Beste Familiemusical in Nederland! Daarnaast zijn er al meer dan 200.000 tickets de deur uit. Een dubbele mijlpaal dus voor Hanne, Marthe, Julia en de rest van de cast en crew van De 3 Biggetjes.

Eerder deze maand werd al bekendgemaakt dat de musical genomineerd was in de categorie Beste Familiemusical. Vanavond vond het Musical Awards Gala plaats in het AFAS Theater in Leusden. Het publiek kon massaal stemmen op hun favoriet in de verschillende categorieën. Marie Verhulst die Pluisje speelt, Nurlaila Karim die de rol van Mama Big vertolkt en Peter Thyssen die Papa Wolf is, mochten daarnet de Eventim Publieksprijs voor Beste Familiemusical in ontvangst nemen!

Foto: SVH