‘Hairspray’-besties JOZEFIEN GROSSEN en LOTTE DE CLERCK samen in “Peter Pan”

Delen met je netwerk?

Onlangs schitterden ze nog zij aan zij als BFF’s Penny Pingleton en Tracy Turnblad in de heerlijke feelgood musical ‘Hairspray’, en nu mogen ook ‘real life besties’ Lotte De Clerck en Jozefien Grossen zich al meteen opmaken om samen in  een nieuw magisch avontuur te vliegen. Vanaf 7 december 2024 presenteert Deep Bridge een volledig eigen musicalversie van het tijdloze verhaal van Peter Pan in Antwerpen, Gent en Hasselt. Lotte zal hierin gestalte geven aan de dromerige Wendy en Jozefien kruipt in de bijzondere huid/vacht van nanny/hond Nana.

Nog ‘Hairspray’-geweld dat samen met Lotte en Jozefien naar Neverland vliegt, en naast droomduo Sophie Janssens (Peter Pan) en Nordin De Moor (Kapitein Haak) de planken op mag, is de immer sympathieke energiebom Jervin Weckx. Na zijn sublieme dubbelrol als Mr. Pinky en Spritcer in ‘Hairspray’, mag Jervin zich in ‘Peter Pan’ helemaal smijten als Mr. Smee, eerste stuurman en rechterhand van Kapitein Haak.

Reis mee met Peter, de jongen die weigert ouder te worden. Van het magische elfenstof tot opwindende avonturen vol zwaardgevechten. Deze productie omarmt de kracht van verbeelding in al zijn glorie. In het magische universum van Peter Pan is alles mogelijk! Prachtige muziek, kleurrijke kostuums en adembenemende decors maken van ‘Peter Pan’ een onvergetelijke ervaring voor jong en oud.

Info & TICKETS: www.deepbridge.be 

Foto: SVH