YouTube Award voor JAN SMIT

Delen met je netwerk?

Het is 2012 wanneer Jan Smit het idee heeft om een speciaal project op te starten voor de allerkleinsten onder ons: kinderen in de leeftijd van 2 t/m 12 jaar. Het begint met liedjes en tekenfilmpjes, groeit uit tot een boekenserie, CD’s, theatervoorstellingen, DVD’s, puzzels… Inmiddels is het uitgegroeid tot een uniek project.

Op het YouTube kanaal biedt ‘2 Kleine Kleutertjes’ hoogwaardige, boeiende een leerzame video’s voor jonge kijkers. Met een scala aan kleurrijke karakters, vrolijke liedjes en educatieve inhoud heeft het kanaal een sterke en loyale volgersbasis opgebouwd die nog steeds blijft groeien.

Het bereiken van de 100.000.000 views op YouTube is een buitengewone prestatie die niet alleen de populariteit van ‘2 Kleine Kleutertjes’ onderstreept, maar ook het belang van educatieve content voor kinderen op digitale platforms benadrukt. Het kanaal blijft zich inzetten om innovatieve en boeiende inhoud te produceren die de ontwikkeling van jonge kinderen stimuleert en verrijkt op een kleurrijke, speelse manier.

Foto: SVH