GUSTAPH stelt nieuwe single voor: ‘Faith In What You Feel’

Delen met je netwerk?

Na het overdonderende succes van ‘Because Of You’ -met een 7e plaats op het Eurovisie Songfestival en meer dan 19 miljoen streams-, de opvolger ‘Already Know’ -de melancholische break-up song die je de dansvloer opsleurde om daar je liefdesverdriet te verwerken- en het catchy as hell ‘Vernissage’ met Merol, staat Gustaph klaar met een nieuwe single! ‘Faith In What You Feel’ is het schouderklopje dat iedereen nodig heeft wanneer de twijfel toeslaat. Een houseplaat met een scheut gospel die net op tijd voor de zomer arriveert. De song werd met Richard X (Sugababes, Goldfrapp, Roisin Murphy, …) geproducet in Londen.

”‘Faith In What You Feel’ is geïnspireerd door de eerste houseplaten uit de jaren 80” zegt Gustaph. ”Platen die inspirerend zijn zowel melodisch als tekstueel en die elementen van gospel bevatten. Er zijn veel overeenkomsten tussen de dansvloer en de spiritualiteit. Uiteindelijk willen we allemaal even verlossing ervaren en het gevoel krijgen dat alles goedkomt. ‘Faith In What You Feel’ wilt exact dat bereiken.”

Foto: SVH