Zie foto’s. Veel BV’s op première DE VRIJDAGSE MARKT

Delen met je netwerk?

Veel BV’s op de première van “De Vrijdagse Markt”, een muzikale komedie over één van de grootste Antwerpse instituten sinds de 16e eeuw. Bekijk hier het fotoverslag! Een topcast brengt een avondje puur amusement als afsluiter van het theaterseizoen van EWT-Theater uit Deurne bij Antwerpen. In “De Vrijdagse Markt” spelen Dirk Bosschaert, Door Van Boeckel, Thomas Van Goethem, Mathias Daneels, Dorothy Wuyts, Annik Pauwels, Theo van Baarle, Jerry Verhaert en Laura Delmas de hoofdrollen. De muzikale begeleiding is in handen van Geert Burssens. De regie neemt Frank De Kaey voor zijn rekening.

Opkopersbedrijf ‘Janssens en zonen’ is sinds 1924 één van de vaste waarden op de Vrijdagse Markt. In 1974 wordt een groot feest georganiseerd om dit 50-jarig bestaan te vieren. De hele Sint-Andrieswijk viert mee zoals dit Antwerpen alleen kan. In 2024 zit het bedrijf in slechtere papieren door de concurrentie van de vele online bedrijfjes. Een eeuwfeest lijkt financieel onhaalbaar tot er uit onverwachte hoek misschien nog veel geld zou toestromen.

Alle acteurs spelen in 2024 het kleinkind van hun personage in 1974. De voorstelling bruist door de vele bekende hits uit 1974 en verscheidene grote successen uit de 50 daaropvolgende jaren, allemaal in een nieuw Antwerps jasje gestoken.

“De Vrijdagse Markt” is nog tot 23 juni te zien in het EWT-Theater in Deurne (Antwerpen).

Info & tickets: www.ewt.be

Foto: SVH

One thought on “Zie foto’s. Veel BV’s op première DE VRIJDAGSE MARKT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *