Zie foto’s. Loge 10 theatervoorstelling  LADY AGATHA in première

Delen met je netwerk?

Donderdagavond ging de langverwachte theatervoorstelling “Lady Agatha” in première in hartje Antwerpen. Het Antwerpse Fakkeltheater zet de deur open om de ‘Queen of crime’ te ontvangen. Ze wordt tot leven gebracht door Lynn Van den Broeck. Heel wat genodigden waren reuzebenieuwd naar deze nieuwe productie van  Loge10. Bekijk hier het fotoverslag!

Het verhaal

Wie was Agatha Christie?

Ze verkocht wereldwijd twee miljard boeken, toch blijft haar persoonlijk leven voor velen een raadsel. Nochtans zat haar leven net zoals haar boeken vol intriges en plotwendingen.

Duik met ons mee in deze razendsnelle, grappige en poëtische voorstelling en ontdek het fascinerende leven van de meest briljante misdaadauteur ooit: Agatha Christie, ‘the Queen of crime’.

Feministe avant-la-lettre

Agatha Christie kan worden gezien als een feministe avant-la-lettre omdat zij door haar werk en leven sterke vrouwen vertegenwoordigde. Ze was verpleegster, apothekersassistente, vloog in vliegtuigen, was de eerste Engelse vrouw die leerde surfen, maakte treinreizen in haar eentje en doorbrak zo barrières in een door mannen gedomineerde wereld.

De cast

Lynn Van den Broeck kuipt in de huid van Agatha Christie. Zij wordt omringd door Dirk Van Vaerenbergh, Karin Jacobs, Ann De Winne, Arno Moens en Danny Timmermans. Zij spelen alle personages die belangrijk waren in het leven van Agatha. Van haar eerste man, dochter, zanglerares, uitgever tot haar kleinzoon : iedereen passeert de revue.

“Lady Agatha” wordt een voorstelling tegen honderd per uur, aanstekelijk verteld door een ijzersterke cast.

Praktisch

Nog tot en met 9 juni 2024 in de Rode Zaal Fakkeltheater, Antwerpen.

Info & tickets: www.loge10.be

Foto: SVH