Zie foto’s. Cast voorgesteld HOOG IN DE LUCHT

Delen met je netwerk?

Vandaag stelde Sven De Ridder Company hun nieuwste zomerproductie  “Hoog in De Lucht” voor in de Antwerp International Airport. De cast voor deze hilarische komedie bestaat uit Sven De Ridder, Luc Verhoeven, Brik Van Dyck, Linda De Ridder, Jasmine Jaspers  en Kristel Verbeke. Bekijk hier het fotoverslag! “Hoog in De Lucht” gaat op 19 juli in première in Theater Elckerlyc te Antwerpen. 

Het verhaal 

DEVLIEGHER AIRLINES is een sympathiek familiebedrijf met enthousiast personeel, maar als Nadia (Kristel Verbeke) de leiding overneemt van haar bejaarde vader blijft er van de gezellige werksfeer plots niks meer over.

Wanneer de kleine vliegmaatschappij dan ook nog eens dreigt te worden opgeslorpt door een grote buitenlandse speler, legt het personeel ten einde raad het werk neer. Overleeft Devliegher Airlines de staking of gaat het roemloos ten onder?

Regie: Sven De Ridder
Scenario: Brik Van Dyck en Sven De Ridder.

“Hoog In De Lucht”, vanaf 18 juli 2024 in Theater Elckerlyc Antwerpen. 

Info en tickets: www.svenderiddercompany.be

Foto: SVH