Zie foto’s. Komedie DE SCHLAGERIJ in première gegaan

Delen met je netwerk?

Vanmiddag ging in Theater Elckerlyc Antwerpen de nieuwste komedie van Backstage Producties, “De Schlagerij” in première. Bij de genodigden waren ook heel wat BV’s, onder wie Hugo Sigal, Ray Verhaeghe, Luc Caals en Jan Van Dyke. Bekijk hier het fotoverslag!

“De Schlagerij” is een hilarische voorstelling vol intriges en misverstanden. De cast bestaat uit bekende namen als Dirk Van Vooren, Evelien Van Hamme, Ianthe Tavernier, Maarten Bosmans en Patrick Onzia. Geschreven door niemand minder dan Manu Jacobs en Dirk Van Vooren.

Korte inhoud
Wanneer een Vlaamse slager zijn vrouw bedriegt met een Hollandse schlagerzangeres, heeft hij heel wat te verbergen voor het thuisfront en vooral voor de klanten. Niet veel later staat de zangeres voor zijn deur, dus moet onze beenhouwer de hulp inroepen van zijn trouwe huurder op de zolderverdieping om een préparé van goed gekruide leugens samen te stellen. Het duurt echter niet lang voor de misverstanden zich beginnen op te stapelen en de slagersvrouw gehakt wil maken van haar ontrouwe echtgenoot… De hamvraag wordt dus hoe onze twee heren hieruit zullen redden!

“De Schlagerij” is nog tot 16 juni te zien in Theater Elckerlyc. – Frankrijklei 85-87 – Antwerpen.

Info & tickets: www.backstage-producties.be

Foto: SVH