BART KAËLL, LINDSAY en GEORGE BAKER op de Uilenfeesten 2024 in Brugge

Delen met je netwerk?

Voor wie van de betere ambiance, Nederlands- én Engelstalige meezingers, eneen occasioneel polonaisetreintje houdt, is er méér dan goed nieuws. De unieke eventlocatie Owla Brugge ontvangt op de vierde editie van de felgesmaakte Uilenfeesten, die plaatsvinden op 21 augustus 2024, met  Bart Kaëll, Lindsay en George Baker een toptrio pur sang ambiancemakers uit de Lage Landen.

Ga dus op woensdag 21 augustus vanaf 20u30 op en neer in Owla Brugge met De Marie-Louise of Zeil je voor het eerst mee met Bart Kaëll en zijn La mamadora naar Duizend terrassen in Rome? FeestVan ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat enVoor 100% mee met Lindsay of geniet met volle teugen van de onvergetelijke meezingers van de legendarische George Baker, zoals Little Green Bag, Paloma Blanca en Morning Sky. Een niet te missen feestje kondigt zich dus weer aan met de Uilenfeesten 2024 in Owla Brugge!

Tickets & info voor de Uilenfeesten 2024 via www.owlabrugge.be 

Foto: SVH