Cast van Vlaamse GREASE gaan eerste keer totally

Delen met je netwerk?

Vanaf 12 september brengt Albert Verlinde, ism Senf Theaterpartners, JK Theater en House of Entertainment, een nieuwe, Vlaamse versie van de onverwoestbare hitmusical Grease op de planken in opeenvolgend Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent en Trixxo Theater Hasselt.

Om nu reeds helemaal in de Grease-vibe te komen, mochten enkele castleden zich al eens transformeren naar hun respectievelijke personages. Zo werd Tinne Oltmans een eerste keer omgetoverd tot de vamp-versie van de oorspronkelijk verlegen Sandy enmocht Danny Dorland in primeur de leren jekker van stoere Danny Zuko aantrekken. Lauren De Ruyck wentelde zich met sprekend gemak in haar rol als ruige Rizzo, Miss Lynch voelde meteen als een tweede huid voor Ruth Beeckmans en Thomas Van Goethem veroverde de lens als de ook letterlijk kleurrijke Vince Fontaine.

Grease staat garant voor een avond topamusement vol humor, sprankelende dans en heerlijke muziek. Het romantische verhaal van Sandy en Danny, en natuurlijk onsterfelijke hitsingles alsYou’re The One That I Want, Hopelessly Devoted To You, Summer Nights en Sandy, doen het publiek nog steeds dromen.

Deze meeslepende feelgood klassieker wil je dan ook niet missen, dus let’s go together en bestel nu je tickets via www.greasemusical.be

Foto: bekendvlaanderen.be