Wie maakt het grappigste filmpje en wint een optreden van SERGIO QUISQUATER?

Delen met je netwerk?

Het zou zomaar kunnen dat Sergio Quisquater viraal gaat met zijn nieuwe single ‘Eerlijk Tot Het Eind’. “Mijn song over eerlijkheid in het leven slaat duidelijk aan bij alle leeftijden, ook bij de studenten en de jeugd. Dat merk ik tijdens de optredens, maar ook aan de talrijke reacties die ik krijg via sociale media. Een videoclip is er nog niet, maar daarvoor roep ik nu de hulp in van het publiek. Mensen die een filmpje maken van ‘Eerlijk Tot Het Eind’ mogen mij dat bezorgen via Messenger, dat verbonden is aan mijn Facebookpagina of ze kunnen mij taggen op Instagram (@ikbendesergio). Je mag je eigen choreografie bedenken (lacht), maar het belangrijkste in beeld is het refrein van ‘Eerlijk Tot Het Eind’. Dat moeten ze goed meelippen. Die stukjes gaan we monteren en verwerken in een afgewerkte clip die we online delen. Het aller, allerleukste filmpje wordt beloond met een thuisoptreden. Dat kan ‘thuis’ zijn, maar voor hetzelfde geld is dat op de werkvloer bij een bedrijf, in een voetbalkantine of een rusthuis (lacht). Dit is dus dé kans voor verenigingen, bedrijven of mensen die graag in beeld komen en kans willen maken om Sergio Quisquater eens van heel dichtbij aan het werk te zien (lacht). De wedstrijd loopt tot 21 juli 2024. Sinds de lancering zijn er al heel wat creatieve, opvallende inzendingen binnengekomen of gedeeld. Met ‘Eerlijk Tot Het Eind’ wou ik vooral een toffe, herkenbare song uitbrengen. Het is een makkelijk, meezingbaar refrein met een ‘fuck you’, maar dat is tegenwoordig niet meer zo speciaal hé (lacht). Ik zing dat met een knipoog (lacht). Als je naar de radio luistert, hoor je bijna dagelijks songs voorbijkomen met een nog rijker en uitgebreider vocabularium van scheldwoorden. Met ‘Eerlijk Tot Het Eind’, een nummer dat ik maakte met Yannic Fonderie, Bart Herman, Patrick Hamilton en een reeks topmuzikanten, wou ik een song uitbrengen die nauw aansluit bij mijn persoonlijkheid. Eerlijkheid vind ik belangrijk. What you see is what you get”, zegt Sergio Quisquater geamuseerd. 

Via het Facebook- en Instagram account van Sergio kan je jouw ‘Eerlijk Tot Het Eind’-filmpjes insturen of delen. Naast een vermelding in de finale online clip, maak je ook nog eens kans op een thuisoptreden.

‘Eerlijk Tot Het Eind’, de nieuwe single van Sergio Quisquater, kan u beluisteren op alle grote streamingplatformen.

Foto: bekendvlaanderen.be