Zie foto’s. BALLROOMBEKER feestelijk in première

Delen met je netwerk?

Zaterdagavond ging de zomerkomedie “Ballroombeker” in première in het Antwerpse Fakkeltheater. Het Achterland heeft ook deze zomer weer een topcast weten te strikken.  Gerenommeerde acteurs als Carry Goossens, Karin Jacobs, Ann Van den Broeck en Vicky Florus worden bijgestaan door jonge, vurige talenten zoals Matthew Michel, Jervin Weckx, Thomas Servranckx en Ylenia Mele. De choreografie is in handen van Frank en Laura Zegels, bekend van “James De Musical” en “Dancing With The Stars”.  Op de première waren heel wat bekende gezichten van de partij. Bekijk hier het fotoverslag!

Het verhaal

We maken kennis met dansschool ‘Step by Step’ uit Hoboken. De school is gespecialiseerd in ballroom en wordt uitgebaat door de strenge dansdocente Margot en haar man Ronny die als manusje-van-alles zorgt voor de omkadering. Dankzij hun goudhaantjes Giorgio en Vanessa rijgt ’Step by Step’ al jaren de successen aan elkaar. Heel wat bekers sieren reeds de danszaal, tot grote trots van Margot en Ronny. 

Maar binnenkort is die ene wedstrijd die alles zal bepalen :
‘De Ballroombeker der Lage Landen’!  
En die moet absoluut in hun bezit komen. Het ziet er naar uit dat dit ook zal gebeuren tot echter een onvoorziene wending roet in het eten gooit!

Valt er nog iets te redden?
Zijn de nieuwe aanwinsten Boris en Sabine een optie? 
Of moet ‘Step by Step’ de droom van die oh-zo-belangrijke ballroombeker opbergen?

Regie en scenario: Jeroen Maes
Choreografie: Frank & Laura Zegels
Cast :  Carry Goossens, Karin Jacobs, Ann Van den Broeck, Matthew Michel, Jervin Weckx, 
Vicky Florus, Thomas Servranckx  en Ylenia Mele.

“Ballroombeker” speelt deze zomer in de Rode Zaal van het Antwerpse Fakkeltheater. Vrijdag, zaterdag om 20u00 en zondag om 15u00. Dit tot en met 11 augustus 2024.

Info & tickets: www.hetachterland.be

Foto: bekendvlaanderen.be