DE ROMEO’S op 20 jaar Fundays Aarschot

Delen met je netwerk?

Fundays viert dit jaar zijn 20ste editie in Aarschot. Wat begon als een festival van één dag groeide uit tot een heus driedaags gebeuren met duizenden bezoekers per dag. Fundays op 12, 13 en 14 juli 2024! Op deze feestelijke editie staan De Romeo’s voor de 13de keer op het podium van Fundays Aarschot. Verder op de affiche staan onder meer Timeless DJ’s, The 5 AM, Les Truttes, Guy Swinnen Band, Mother Mercury Tribute, DJ Lobel & Daddyprosecco, Level Six, Omdat Het Kan & Average Bob, Ramblin’ Rose, CDV, Patrick Lori, Cindy, Eric Thomsen, Jake Philips, Davy Wouters, Jonathan & Jens Wouters, Gunther F, Sammy Baker, Faith, Freek Vanrooy, Sam Gooris, Steve Tielens, Johan Veugelers, Party Poppers en Sammy Moore. Gratis toegang! Waar? Kerkplein Aarschot. Allen daarheen!

Foto: bekendvlaanderen.be