JAN WUYTENS klinkt op het nieuwe jaar

Delen met je netwerk?

Het Witte Paard Theater in Blankenberge nodigt u graag uit op 22 januari om samen met Jan Wuytens te klinken op het nieuwe jaar. Tijdens zijn Nieuwjaarsconcert kunt u genieten van de sfeervolle muziek van Jan Wuytens begeleid door The Sonny Boys. Bovendien brengt Jan nog een special guest mee.

Jan Wuytens is al lang geen onbekende meer in de showbizzwereld. Met zijn prachtige, klassieke stem weet hij menig muzikale harten te veroveren. De combinatie van Jan en zijn steengoede live band ‘The Sonny Boys’ maakt van elk concert een muzikaal hoogstaand event! Leuk weetje: The Sonny Boys waren jarenlang het vaste orkest van Het Witte Paard!

Voor Jan Wuytens werd Het Witte Paard een echte ‘thuis’ dankzij de namiddagshows van Jacky Lafon in de zomer van 2022. Zo groeide het idee om het nieuwjaarsconcert van Jan te organiseren in deze prachtige revue tempel!

Showdata: zondag 22 januari 2023 – Deuren gaan open om 13.30h
Prijzen vanaf € 29

Info: www.wpevents.be

Foto: SVH

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *