Zie foto’s. “#LikeMe” avant-première in Kinepolis Antwerpen

Delen met je netwerk?

Afgelopen zaterdag ging het vierde en tevens allerlaatste seizoen van “#LikeMe” in première in Kinepolis Antwerpen. Dit in aanwezigheid van de voltallige cast. Bekijk hier de foto’s!

Hugo Sigal nam de presentatie voor zijn rekening in de rol van directeur Wolfs. Hij verscheen voor het eerst terug in het openbaar sinds het onverwachte overlijden van zijn vrouw Nicole Josy begin november.

De vierde Ketnet-reeks van “#LikeMe” belooft alvast spannend te worden en zal opnieuw doorspekt zijn met bekende Nederlandstalige klassiekers zoals “België” van “Het Goede Doel”. Gezongen door Camille die haar langverwachte terugkeer maakt uit Japan. En er duiken heel wat bekende gezichten op in de populaire reeks: Maike Boerdam, Wim Opbrouck, Jean Bosco Safari, Danni Heylen en Tom Dingenen vervoegen de volwassen cast.

Het verhaal

Het is zover… het laatste jaar in het SAS is aangebroken voor de vrienden van #LikeMe. Hoe het leven van Caro en al haar vrienden er zal uitzien eens ze zijn afgestudeerd blijft een raadsel. Maar dat ze van hun laatste jaar aan hun geliefde school in Antwerpen er eentje zullen maken om nooit meer te vergeten, dat staat vast. 

“#LikeMe” is een coproductie van Ketnet en Fabric Magic en zal te zien zijn vanaf woensdag 11 januari 2023 op Ketnet, Ketnet.be, in de Ketnet-app en op VRT MAX.

Foto: SVH

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *