DOOR VAN BOECKEL in “Vlieg met Vertrouwen”

Delen met je netwerk?

Acteur Door Van Boeckel is binnenkort te bewonderen in de nieuwe EWT-theaterproductie “Vlieg met Vertrouwen”, de regie is in handen van Frank De Kaey. Daarnaast spelen ook Anne-Mieke Ruyten, Marc Verbruggen, Daisy Thys, Paul Maes, Anne Van Opstal en Annik Pauwels mee in deze dolle komedie.

Misschien bent U ook wel iemand die het alles behalve prettig vindt om een vliegtuig in te stappen. U bent dan zeker welkom op deze cursus ‘Vlieg met Vertrouwen’. Alle deelnemers hebben zo hun eigen redenen om zich in te schrijven en dit zorgt voor de nodige hilariteit, spanning, mysteries en knotsgekke situaties. Achteraf mag U zelfs mee voor de initiatievlucht boven België. Maak uw gordels stevig vast voor de meest absurde voorstelling van 2023!

Van 20 Januari t/m 26 februari 2023 in het EWT, Hertstraat 2 in Deurne (Antwerpen).

Info & tickets: www.ewt.be

Foto: SVH

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *