Het dagboek van CAMILLE ligt binnenkort in de winkels

Delen met je netwerk?

Popidool Camille is nog steeds all over the place. Standaard Uitgeverij brengt een hele reeks boeken en strips uit rond de populaire zangeres. Het dagboek ligt vlak voor de start van de SOS theatertournee in de winkels.

Camille dagboek

Er gebeurt heel wat in je leven en de dagen vliegen voorbij! Daarom is het goed om even stil te staan bij de gebeurtenissen van de voorbije dag. Heb je iets grappigs meegemaakt? Ben je naar een concert van Camille geweest? Heb je een oogje op iemand? Heb je een geheim dat je met niemand wil delen? Dat kun je allemaal kwijt in dit dagboek met leuke foto’s van Camille.

» Strips en meer kinderboeken op komst
» Een boek om geheimen in te bewaren
» Voor de fans van Camille!

Camille dagboek
(Camille Dhont)

Verschijnt op 17 januari 2023

€ 13,99
Vanaf 7 jaar
96 blz.
ISBN 9789002277726

Foto: SVH

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *