Theaterduo LUDIQUE! brengt LevensLONG in het Antwerpse Fakkeltheater

Delen met je netwerk?

Tijdens ‘LevensLONG’ verbindt het theaterduo LUDIQUE! hun eigen verhaal op unieke wijze met de muziek en tijdloze teksten van Robert Long, die op hun lijf geschreven lijken te zijn. Het Nederlands-Duits theaterduo LUDIQUE! – Martijn Mulders en Gerald Drent – weet tijdens hun muziektheatervoorstellingen op kenmerkende wijze verschillende talen moeiteloos in elkaar te laten overvloeien. Ook zal voor het eerst enkele liederen uit het Duitstalige oeuvre van Robert, hertaald door de Duitse tekstdichter, musicalschrijver en schrijver van het wereldbekende nummer ‘Du’ Michael Kunze, ten gehore gebracht worden in een intieme voorstelling waarbij de kracht van de muziek en de liefde in al zijn facetten weerklinkt, puur en persoonlijk. Peter van der Zwaag, jarenlang de vaste muzikale begeleider van Robert Long, neemt de muzikale leiding op zich tijdens de voorstelling. Producent Kristof Rutsaert, weduwnaar van Robert Long, zorgde ervoor dat ook het Vlaamse publiek eenmalig kan genieten van deze voorstelling. ‘LevensLONG’ is te zien in de Rode Zaal van het Fakkeltheater op 1 februari om 20 uur.

PRAKTISCHE INFORMATIE ‘LevensLONG’

Door: Gerald Drent en Martijn Mulders (LUDIQUE!)

Muzikale leiding: Peter van der Zwaag, jarenlang de vaste muzikale begeleider van Robert Long

1 februari 2023 – 20 uur

Rode Zaal Fakkeltheater: Hoogstraat 12

Info: www.fakkeltheater.be

Foto: SVH

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *