JANINE BISSCHOPS spreekt stemmetje in voor de Vlaamse live action-animatiefilm “BiM”

Delen met je netwerk?

“Familie”-actrice Janine Bisschops heeft een filmrolletje te pakken. Ze spreekt een stemmetje in voor de nieuwe animatiefilm “BiM”.

“BiM” is de allereerste Vlaamse productie in het “live action-animatie” genre, van de hand van de Vlaamse animatiestudio Fabrique Fantastique (Ridder Muis), met de stemmen van Roman Enthoven, Abdel Malik Farhouni, Lies de Schepper, Tine Embrechts, Liesa Naert, Janine Bisschops en Rocco Granata.

Synopsis: “BiM” volgt het buitengewone verhaal van drie onschuldige paasklokken, Bim, Bommel en Pi, die op een gevaarlijke reis vertrekken om het magische elixer te verzamelen dat onmisbaar is om het winterseizoen af te sluiten. Door het elixir word je als klok ijzersterk, maar de reis verloopt met ups en downs. Bim is misschien nog niet de snelste of sterkste klok maar al gauw blijkt dat hij heel creatief is. Zo groeit de vriendschap tussen de klokken tijdens dit bijzonder avontuur op weg naar Rome…

“BiM” wordt verdeeld door Kinepolis Film Distribution (KFD) en zal vanaf 15 februari 2023 in de Vlaamse bioscoopzalen te zien zijn. 

Foto: SVH