In beeld. Master NATALI BROODS krijgt ster

Delen met je netwerk?

Gisteravond startte de vijftiende editie van het Filmfestival van Oostende. De master van het festival is Natali Broods. Ze kreeg haar eigen ster op de Zeedijk van Oostende.

De Belgische actrice bewijst al jaren dat ze een plek verdient in de hoogste regionen van de Vlaamse theater- en filmsector. Op het doek was Natali Broods onder meer te zien in “Any Way the Wind Blows” (2003) en “Waste Land” (2014). In 2016 won ze de Ensor voor Beste Actrice in een Bijrol voor de film “Galloping Mind” (2015) van Wim Vandekeybus en in 2018 won ze een Ensor voor Beste Actrice in de film “Façades” (2017) van Kaat Beels en Nathalie Basteyns. Broods schitterde ook in tal van televisieseries, zoals “Tabula rasa” (2017), ‘Over water’ (2018-2020) en “Déjà Vu” (2021). Haar aankomende projecten zijn de film “Skunk” van Koen Mortier en de near-fiction reeks “Arcadia” dat Filmfestival Oostende zal afsluiten.

Info: www.filmfestivaloostende.be

Foto: SVH

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *