In beeld. Filmregisseur DOMINIQUE DERUDDERE krijgt eigen ster op “Filmfestival Van Oostende 2023”

Delen met je netwerk?

Gisteren ging de langverwachte en eerste volwaardige wintereditie van “Filmfestival Oostende” van start. Filmregisseur Dominique Deruddere mocht zijn ster onthullen op de zeedijk van Oostende, in aanwezigheid van zijn filmcast “The Chapel”, burgemeester van Oostende Bart Tommelein en Master van de 15de editie van het Filmfestival van Oostende Natali Broods.

Na de ster onthulling ging zijn film “The Chapel”  in première in Kinepolis Oostende. Deruddere is één van de grootmeesters van de Belgische cinema, bekend van onder andere “Wait Until Spring, Bandini” (1989) en “Iedereen beroemd!” (1999), waarvoor hij een Oscarnominatie voor Beste Buitenlandse Film kreeg.

Info: www.filmfestivaloostende.be

Foto: SVH

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *